A kis- és közepes méretű szolgáltató, kiskereskedelmi és gyártó cégek számára CRM/WMS szoftvereket gyártó lengyel Firmao tervezi, hogy belép a magyar piacra – tájékoztatta lapunkat a cég.

Magyar CRM/CMS piac

A vállalat tizenhárom éve értékesít otthon és a nemzetközi piacokon ügyfélmenedzsment(CRM) és raktárirányítási szoftvert(WMS), amely kiterjed az értékesítéstől és a marketingtől a termelésig és a raktárkezelésig.

A Firmao terméke lényegében egy CRM/WMS alapú folyamatautomatizálási szoftver, amely a felhőből érhető el.

A kis- és közepes méretű gyártó, kereskedő és más értékesítési vállalatoknak fejlesztett szoftver moduláris kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen igazítható a felhasználó igényeihez. A Firmao több mint ezer külső informatikai rendszerbe integrálható.

A fejlesztő cég szerint a szoftvere olyan amerikai rendszerek európai alternatívája, mint a Salesforce, a HubSpot vagy az India Zoho vagy Orosz Bitrix24.

A magyarországi piaci belépés kapcsán arról is informálták a lapunkat, hogy első lépésként felmérik, hogyan tudják a szoftvert az itteni piaci igényekhez igazítani. Ennek keretében még az idén meg akarják szólítani azokat az új vállalkozókat, akik bővítenék a vállalkozásukat.

Később szóba jöhet magyarországi értékesítő partnerek bevonása is, mint ahogy azt eddig más országokban is tették.

Ezt tudja a Firmao CRM

Értékesítés: A szoftver megkönnyíti az értékesítési folyamatok kezelését, a leadek generálásától az értékesítés előrehaladásának nyomon követésén át a meglévő és potenciális ügyfelekkel való kapcsolatok kezeléséig.

Marketing: a Firmao megkönnyíti a különböző marketingkampányok, köztük az e-mail marketing kezelését, ami egyben javítja az automatizálási folyamatokat is ezen a területen.

Költség és idő: Az automatizált számlázási és fizetési monitoring felgyorsítja a pénzügyi folyamatokat. Így a felhasználó más feladatokra összpontosíthat, mellette minimalizálja a hibakockázatot, biztosítja az időbeni kifizetéseket és az emlékeztetők küldését az ügyfeleknek.

Raktárkezelés: a megoldás racionalizálja a raktárkezelést, az áruk átvételétől és tárolásától a rendelésfelvételig és a küldemények megszervezéséig. Emellett segíthet a gyártástervezés és az erőforrás-menedzsment optimalizálásában.

A felhőben működő szoftverrel a rendszer bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérhető. Nem igényel drága hardvert, használatához egy működő webböngészőre van szükség.

A szolgáltatásként kínált megoldás háromféle díjcsomagban érhető el, az igényekhez és a költési hajlandósághoz igazodva. A bizonytalanok élhetnek a 14 napos próbaidőszak lehetőségével is.