Új kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatót nevezett ki a Comnica: a cég értékesítési és ügyfélkapcsolati csapatát 2018. novemberétől Kocsis Gábor irányítja.

Kocsis Gábor ComnicaAz új vezető a VCC Live-tól érkezett a contact center és távközlési szolgáltatásokat fejlesztő vállalathoz. A szakember kiemelt feladata az új piaci lehetőségek feltárása, a hazai kis- és középvállalati szegmensre szabott termékportfolió kidolgozása és a vállalat nemzetközi terjeszkedésének támogatása lesz.

Az új igazgató a MOL távközlési rendszerfejlesztőjeként kezdte a karrierjét, később olyan vállalatoknál töltött be üzletfejlesztési, kereskedelmi és marketingvezetői pozíciókat, mint a PanTel, az Euroweb, a GTS Hungary, a Seawing, valamint az Invitel. Mielőtt a Comnicahoz érkezett volna, közel 4 évig dolgozott a VCC Live értékesítési és üzletfejlesztési partnereként.

Kocsis Gábor gépész-informatikus, mérnök és közgazdász végzettséggel egyaránt rendelkezik. Szabadidejében túrázik, hegyet mászik és búvárkodik. Két gyermeke van, családjával Törökbálinton él.

A Comnica internet alapú hangszolgáltatások kereskedelmével és contact center megoldások fejlesztésével foglalkozik. A hazai távközlési piacon 17 éve működik, szolgáltatásait 40 országban értékesíti. Rendszerein több mint 100 nemzetközi és hazai hálózatot kapcsol össze. A cég korábban UHU Systems néven volt ismert Magyarországon és a régióban. Idén júliustól pedig már Comnica Kft.-ként folytatja tovább tevékenységét.