A magyarországi újraindulás utáni időszak okostelefonos kínálata mára egyéb okos eszközökkel is bővült a HONOR-nál. Hamarosan nálunk is elérhetőek lesznek az idei csúcskategóriás mobilok, a Magic5 Pro és a hajlítható Magic Vs.

Honor party

A Huawei korábbi almárkája, a ma már független gyártóként számon tartott HONOR a barcelonai mobil világkonferenciánmutatta be a Magic család nemzetközi piacra szánt tagjait, köztük a hajtogatható Magic Vs-t és a Magic 5 sorozatot.

Hamarosan itt a Magic 5 Pro és a Magic Vs

Közülük elsőként a Magic 5 Lite jelent meg a hazai piacon, amiről itt írtunk részletesen. A család csúcskategóriás modellje a Magic 5 Pro pedig hamarosan elérhető lesz a magyarországi okostelefon kínálatban, a hajlítható Magic Vs-sel együtt.

A HONOR Magic 5 Pro-ban újragondolták a korábbi készülékekre is jellemző „A múzsa szeme” kameraformát. Ebből született meg a körcsillagos hármas kamerarendszer, amelyet Barcelona híres építésze Antoni Gaudi ihletett.

A telefon első olyan modell a piacon, amiben különálló wi-fi és bluetooth antennaarchitektúra van beépítve, ezáltal a wi-fi teljesítmény 200%-kal nő, jelentős rugalmasságot és mobilitást nyújtva a munkához, vagy akár a mobilos játékokhoz. A videojátékos teljesítményért a GPU Turbo X funkció felel, ami magasabb és stabilabb képfrissítést, alacsonyabb fogyasztást jelent.

A HONOR Magic Vs egy kifejezetten vékony és könnyű készülék: összecsukva csak 12,9mm, illetve 267g. A könnyű súlyhoz egy teljesen új gyártási módszer is hozzájárul, a HONOR-nál ugyanis egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel az előző generáció 92 alkotóelemét csupán 4-re csökkentve, ami viszont nem rontja a tartósságát. (A két készülék egyéb műszaki paramétereiről korábban ebben a cikkünkben számoltunk be részletesebben.)

Honor party

Már ismerhetők a legújabb mobilkészülékek ajánlott fogyasztói árai és megjelenésük várható időpontja is. A HONOR Magic5 Pro a Yettelnél két éves Yettel Prime Max+ előfizetéssel 309990 forintért előrendelhető, május elejétől pedig a Vodafone-nál is elérhető lesz.

A független forgalmazók közül a két készülék először az eMAG kínálatában jelenik meg, 529 990 Ft-ért rendelhető elő – minden előrendeléshez jár ajándékba egy HONOR Pad 8 tablet is. A HONOR Magic Vs júniusban várható, 699 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ezekkel a termékekkel bővül a márka kínálata Magyarországon

Az okostelefonok után a táblagépek, okosórák és okosfülesek is megjelentek az itteni kínálatban. Az előbbiből kétféle érhető el jelenleg: a 12 colos Pad 8 és a klasszikus tabletméretű 10 colos Pad X8. A PC-kategóriában a márkának léteznek laptopjai is, de ezek ma még nincsenek a magyarországi kínálatban. Információink szerint valamikor a nem túl távoli jövőben ezek is megjelenhetnek majd.

Honor party

Okos idő- és mozgásteljesítmény-mérőből a márkától jelenleg kétféle modell kapható nálunk. Az egyik az okosóra kategóriába sorolható 1,43 inches Amoled képernyőjű Watch GS 3, illetve az ugyancsak nagy Amoled kijelzőjű Band 7 okoskarkötő vásárolható meg a hazai piacon is.

Honor party

Ezek használatához a cég kifejlesztette a HONOR Health egészségmonitorozó appot is, ami az alkalmazás áruházakból érhető el. A különválás előtti HONOR okosórákhoz és más korábbi aktivitásmérőkhöz továbbra is a Huawei Health alkalmazás használható.