Szakmák

Nők az ICT-ben: ösztönző programok és példaképek

A negyven év feletti korosztályból keres a digitális szakmákban dolgozó női példaképeket az Informatikai Vállalkozások Szövetsége(IVSZ) és a Women in Technology(WiTH). A Huawei Technologies Hungary pedig országos pályaorientációs programot hirdetett meg egyetemi felvételi előtt álló lányoknak. Két friss kezdeményezés a mostani lehetőségekből.

Ezeket kell tudnia a fenntarthatósági menedzsereknek

Egyre kritikusabb szempont a vállalatok életében a fenntarthatóság és az érdekében tett lépések, amivel nehezen tart lépést a munkaerőpiac. Óriási a hiány a zöld szempontokat a cégek működésébe beépítő szakemberekből, de milyen tudás szükséges hozzá?

Megoldási lehetőségek az újra növekvő informatikushiányra

Az átlagnál jobban fizető állásokat tölthetnek be Magyarországon is az informatikusok, rugalmasabb munkavégzés és komoly továbbképzési lehetőségek állnak előttük. Ma már a női nem képviselői előtt is egyre nyitottabb a szakma. Mégis újabb pesszimista víziókat tárnak fel előttünk a friss kutatások. Hol a hiba a rendszerben?

Betöltés

Lenovo hirdetés

Hirdetés

Yoga Slim 7 Pro X – új sorozat a Lenovo-tól

A Lenovo legújabb Yoga Slim 7 Pro X sorozatának több modelljéből is választhatnak azok a felhasználók, akiknek fontos a nagy teljesítmény, a hosszú akkumulátor-üzemidő, a kreativitás, a hordozhatóság és a fenntarthatóság is.

Kövess minket!

Partnereink