Hardver

Ezt tudják a legjobbnak tartott USB-C utántöltők

Nem is olyan régen az USB-C töltőcsatlakozó szabvány még meglehetősen ritka volt. Ma már szinte minden újonnan bevezetett okostelefon és táblagép rendelkezik vele, sok új laptopnál is elérhető. Nő az USB-C alapú hordozható tápegységek(power bank) kínálata is, de melyeket ajánlják a szakértők?

Évindító trendek – „világelső” termékek a monitor piacon

Idén is elsőként rúgta be az innovációs motort az elektronikai ipar egyik meghatározó eseménye a CES. A hozzánk beérkezett információk alapján három nagy termékcsoportban igyekeztünk összeszedni a legfontosabb újdonságokat. A laptopok után most a monitorok piacán idén várható innovációkat foglaltuk össze a nagyobb márkák bejelentései alapján.

CES 2023: évindító trendek – a laptopok piacán

Most zárult az elektronikai ipar meghatározó eseménye Las Vegasban. A hozzánk beérkezett információk alapján három nagy termékcsoportban igyekeztünk összeszedni a legfontosabb újdonságokat. Az elsőben a hordozható számítógépek piacán idén várható innovációkat foglaltuk össze a nagyobb márkák bejelentései alapján.

Erőteljes teljesítmény, valódi hordozhatósággal

A digitalizált világban jártas felhasználók szerteágazó és pörgős életét segítheti a maga hardveres szoftveres eszközeivel a Lenovo egyik legújabb laptopja a Yoga Slim 7i Pro X Gen 7. Vannak benne intelligens, biztonságos, erőteljes, ugyanakkor a könnyű hordozhatóságot támogató megoldások is.

Az EU a jövendő chip törvénnyel lazítaná Európa importfüggőségét

Az európai chip-törvényre vonatkozó javaslatot a tagállamok nemrégiben ismét megerősítették, mielőtt arról jövőre döntenének az Európai Parlamentben. A jelentős finanszírozást is kilátásba helyező törvénnyel Európa megduplázhatja jelenlegi gyártói és fejlesztői kapacitásait, az ezirányú szakképzésekre fordított támogatással pedig enyhíthető lesz a képzett munkaerő jelenlegi hiánya.

Betöltés

Kövess minket!

Partnereink