Karriervonal

Magyar menedzser lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

A magyar leányvállalat élére tavaly kinevezett vezérigazgatót bízták meg az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói feladataival is. Hasznics Milán így a magyarországi mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős lett.

Új HR igazgató Deutsche Telekom IT Solutions-nél

Január 1-jétől Belley Éva lett a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) HR vezetője. Az elmúlt időszakban megbízott HR vezetőként dolgozó szakembert több mint másfél évtized köti a DT-ITS csapatához.

Új vezérigazgató a dentsu Hungary élén

Február 1-jétől Turóczi András lesz a dentsu Hungary új vezérigazgatója. Az új vezető, több mint két évtizede dolgozik a vállalatcsoportnál illetve elődcégeinél, és már 15 éve lát el különböző vezetői feladatokat.

Üzletágvezető-váltás a Schneider Electric-nél

Marc Garner, a brit és az ír leányvállalat korábbi alelnöke látja el januártól a Schneider Electric Secure Power üzletágának vezetését, egyben európai alelnöki pozícióba lép elő a cégnél.

Új-Zélandig ment első saját cégéért Gacsal József

Nagyot fordult a világ Gacsal József életében az elmúlt hónapokban. Multinacionális cégeknél szerzett sokéves vezetői tapasztalatát ugyanis saját vállalkozásra cserélte fel, méghozzá a Magyarországtól közel 20 ezer kilométerre lévő, Új-Zélandon. A miérteket és a hogyanokat a digitrendi.hu-nak mesélte el.

Betöltés

Kövess minket!

Partnereink