E-kereskedelem

Új szereplő a késleltetett fizetési modell(BNPL) hazai piacán

Világszerte egyre szaporodnak a „Vásárolj most, fizess később” (BNPL) finanszírozási forma piacán tevékenykedő cégek. Már Magyarországon is megjelent az első késleltetett fizetési megoldást kínáló online nagykereskedelmi piactér, ahol a kisvállalkozók és a független márkák gyártói áron egy helyen adnak el és vásárolnak.

Új stratégiával, tulajdonosi és vezetői háttérrel újul meg a Bónusz Brigád

A hazai kuponos e-kereskedelmi szektor piacvezető szolgáltatóját, a Bónusz Brigádot a koronavírus járvány és korábbi pénzügyi modellje együttesen vitte a csődbe. A régi tulajdonosok meg is váltak a cégtől, amelyet két pénzügyi befektető vett meg, akik új gazdálkodási szemlélettel és finanszírozási modellel, új ügyvezetéssel igyekeznek talpra állítani a vállalkozást.

Többszörös generációváltásban az Euronics

A műszaki szakkereskedelem egyik meghatározó hazai vállalatánál a csúcsvezetői feladatokat a cégalapító Fazekas Zsolttól hamarosan a 27 éves fia veszi át. Fazekas Bálint már készül a jövő generációk igényeihez igazodó termékkínálat és üzleti modell megvalósítására is. Vele beszélgettünk a tervezett változásokról.

Betöltés