Szoftver

Erőteljes teljesítmény, valódi hordozhatósággal

A digitalizált világban jártas felhasználók szerteágazó és pörgős életét segítheti a maga hardveres szoftveres eszközeivel a Lenovo egyik legújabb laptopja a Yoga Slim 7i Pro X Gen 7. Vannak benne intelligens, biztonságos, erőteljes, ugyanakkor a könnyű hordozhatóságot támogató megoldások is.

Nemsokára jöhetnek az önfejlesztő háztartási gépek

A brit Dyson mérnökei már önfejlesztő és összekapcsolódásra képes háztartási gépek fejlesztésén dolgoznak. Ennek elősegítésére a következő öt évben további 2 ezer fővel, főként robotikai mérnökökkel bővül a társaság globális szoftverfejlesztő csapata.

Ezek gátolhatják a vállalati innovációt

Bár a legtöbb vállalkozás innovációval indul, a cégek egy nem elhanyagolható része a későbbiekben vajmi keveset foglalkozik a folyamatos megújulással, pedig ez is egyre fontosabb mércéje a sikerességnek. Az innovációt gátolhatják a túlbonyolított IT-rendszerek is – derül ki friss hazai elemzésekből.

Felhőbe költöznek a számítógépes játékok is

A konzolos játékokat előbb-utóbb felváltja a cloud-gaming, egyre bővül a felhőalapú játékplatformok száma, ma már közel egy tucat van belőlük. Az online játékosok számának gyarapodása, a nagy sávszélességű és nagyon alacsony késleltetésű 5G térnyerése még nagyobb lendületet ad a piacnak.

Betöltés