Márciustól két újabb Sony fejhallgatóval bővül a piaci kínálat. Az egyik 35 órás zajszűrést garantál, a másik pedig akár 50 órás akkumulátor-üzemidőre is képes.

Sony fejhallgató

A prémium kategóriás WH-CH720N alacsony késleltetésű, kettős zajérzékelő technológiával és a gyártó integrált V1 processzorával biztosítja a megfelelő zajszűrést és a zavartalanabb zenehallgatást. Az eszköz súlya mindössze 192 grammos.

A WH-CH520 vezeték nélküli modellt mindennapi használatra tervezték, ennek megfelelően a készülék akár 50 órás akkumulátor-üzemidőt és továbbfejlesztett hívásteljesítményt nyújt. Online megbeszéléseknél is jól használható a beépített mikrofonokkal és zajszűrővel ellátott eszköz, amelynek gombjai segítségével fogadhatóak a hívások, így nem kell hozzá a telefon sem.

Mindkét modellben megtalálható a Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) funkció, amely visszaadja az előadás eredeti hangzását. Amikor az eredeti zenét tömörítik, az elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek a zeneszám részletgazdagságát és élvezeti élményét adják. A DSEE helyreállítja ezeket.

Nem számít, hogy milyen stílusú a meghallgatni kívánt zene, a mindkét modellben megtalálható Headphones Connect alkalmazás Equalizer funkciójával testre szabható a hangzás. Számos beállítás közül lehet választani, hogy a hangminőség az éppen hallgatott zenei műfajhoz igazítható legyen, de akár egyéni beállításokat is lehet rögzíteni.

Az eszközök multipontos konnekcióval is rendelkeznek, hogy egyszerű legyen a más eszközökhöz való csatlakozás, akár gombos módszerrel, akár hangvezérléssel.

A WH-CH720N ajánlott fogyasztói ára 150 euró, a WH-CH520 modellé pedig 70 euró lesz.