Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius, a hazai piac meghatározó szereplőjének számító kiskereskedő ingyenes kiszállítást és exkluzív kedvezményeket kínáló előfizetéses szolgáltatása.

Az eMAG-nál elő is fizethetünk az ingyenes szállításért

Az eMAG nálunk is bevezetett hűségprogramja keretében az előfizetők több mint hatmillió termékre szólóan vehetik igénybe a szolgáltatást, mind maga az eMAG, mind a piactér platformon működő partnerkereskedők kínálatából.

Az eMAG Genius országszerte elérhető, és az ügyfelek tíz megrendelés erejéig, legfeljebb hat hónapon át ingyenesen ki is próbálhatják azt, a bankkártya adatok megadása nélkül is.

A próbaidőszak lejárta után maguk dönthetnek arról, hogy előfizetnek-e a szolgáltatásra, amelynek éves díja öt csomagautomatás átvétel normál díjának felel meg. (Az eMAG a próbaidő után nem terheli automatikusan ki az előfizetési díjat.)

Az ingyenes próbaidőszakra az emag.hu/genius webcímen lehet jelentkezni. Az előfizetés és a kedvezmények azonnal elérhetővé válnak az ügyfeleknek.

A Genius Family opció pedig lehetővé teszi az előfizetőknek, hogy további felhasználóval, lehet az barát vagy rokon bővítsék az előfizetésüket, további költség nélkül.

A szolgáltatásra előfizetők a 3990 forintnál nagyobb értékű, a programba bevont termékekre szóló rendeléseiket a 850 csomagautomata valamelyikében ingyenesen vehetik át. Az ingyenes házhozszállítás küszöbértéke 8990 forint. Az eMAG az előfizetőknek hetente frissülő exkluzív akciós ajánlatokat is kínál.