Az egységes identitásbiztonsági megoldások szállítója a budapesti és veszprémi irodák szakértői létszámának a növelésével erősíti európai piaci pozícióját.

Az itteni K+F irodák szoftverfejlesztési projektjei jelenleg a cég megoldásportfóliójának két alappillérét támogatják. A Safeguard termékcsoport fejlesztésével a privilegizált felhasználók hozzáférés-kezelési(Privileged Access Management – PAM), míg az Active Roles és Password Manager termékek fejlesztésével pedig az Active Directory fiókok menedzselését(Active DirectoryManagement) segítik.

A mostani lépéssel további két hosszútávú fejlesztési projekttel is bővül a magyar kompetenciaközpont, egyfelől a hozzáféréskezelés (Access Management), másfelől a jogosultságszabályozási és -felügyeleti(Identity Governance) területeken.

Mindezzel a One Identity 20 új munkahelyet teremt és nemzetközi projektekben megszerezhető tapasztalatot kínál szoftverfejlesztő mérnököknek, kezdő és senior szakembereknek egyaránt, Rubyon Rails, AWS, Kubernetes, iOS, Android, Mac Desktop, RADIUS, vagy Virtual LDAP területeken.

A kaliforniai székhelyű One Identity legnagyobb R&D központjai Budapesten és Veszprémben találhatóak, ahol összesen 140 mérnök dolgozik.