Március közepétől új csomaggal gyarapodott a TV-műsor kínálat a Vodafone Magyarországnál. A TV HD Extra HBO Pak a szolgáltató második streaming-specifikus csomagja, a Filmbox Pro után.

Megújultak a Vodafone TV csomagjai: a TV HD Basic mostantól TV HD Alap, a TV HD Plus TV HD Családi, míg a TV HD Max+ Filmbox Pro pedig TV HD Extra Filmbox Pron éven érhető el.

Az operátor újonnan bevezetett TV HD Extra HBO Pak csomagjára előfizetők a lineáris televíziós csatornák mellett az HBO Pak csatornáihoz (HBO, HBO 2, HBO 3), valamint az HBO Max szolgáltatásához is hozzáférhetnek.

A csomagok magukban foglalják a hozzá szükséges médiabox készüléket is, amellyel az előfizetők többsége által kedvelt és keresett interaktív funkciók is elérhetőek, ilyen a műsorvisszajátszás, a műsorok felvétele, de van benne személyes ajánló és gyereksarok is. A csomagok a hagyományos TV csatornákon kívül olyan további streaming szolgáltatásokkal és TV extrákkal is kiegészíthetőek, mint a Net4, RTL+ Active, illetve a DaVinci Kids.

Wi-fi pótló szolgáltatás áramkimaradás idejére

A TV HD Családi vagy TV HD Extra díjcsomagok mellé ingyen járnak a TV2 Play Prémium tartalmai, de a lehetőség azok számára is elérhető, akik TV HD Plus, TV HD Max vagyTV Prémium csomaggal rendelkeznek. A szolgáltató e-mailben juttatja el az alkalmazás használatához szükséges kódot a felhasználóknak.

Egyes TV csomagok a Vodafone kiegészítő szolgáltatásaival is összevonhatók, ilyen lehet az InternetPro wifipótló, amely egy SIM-alapú hotspot eszköz segítségével akár áramkimaradás esetén is stabil internetelérést nyújt.

Ide sorolható a Super WiFi jelerősítő szolgáltatás, amely a lakás rosszul lefedett pontjain növeli a WiFi jelerősségét, csökkentve a leárnyékolt helyeket. A TV csomagok mellé választható az operátor gigabit sebességű internet szolgáltatása is, amely akár 10+ eszközön is képes gyors streaminget nyújtani.