Digitalizációs tanácsadói üzletágat hozott létre az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt., amelynek irányításával a digitális üzleti világban jártas Takács Zoltánt bízta meg.

A hazai vállalkozásoknak is mérettől függetlenül növekvő kihívást jelent a digitalizáció, így a tanácsadói piacon is egyre erősebb az igény ennek a folyamatnak a szakértői támogatására. Az AAM új üzletágként dedikált kapacitást teremt erre a feladatra, kiegészítve a már meglévő Menedzsment tanácsadás, IT Tanácsadás és Információbiztonság szolgáltatásokat.

Takács Zoltán évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a digitális üzleti világban, olyan vállalatoknál tett szert ebbéli ismeretekre, mint az Ericsson, a Nokia, a Vodafone, az RTL Klub, a Huawei és a Telenor.

Kereskedelmi, termék- és szolgáltatásfejlesztési tapasztalatát jelenleg a hazai startup ökoszisztéma aktív szereplőjeként kamatoztatja. A villamosmérnök végzettségű szakember a Telenor Accelerate alapítója, a Design Terminal startup programjának egyik meghatározó mentora.

„Szeretnénk markánsan hozzájárulni Magyarország és az itt működő vállalatok sikeres digitális transzformációjához. Piacismeretünk a legjobb nemzetközi megoldásokkal kombinálva óriási lehetőséget jelent a magyar üzleti világnak. Naprakész ismereteinket gyakorlatias hozzáállással ötvözzük a sikeres digitalizáció érdekében” – emeli ki Takács Zoltán.