Martin Baláž, a Prologis Csehország és Szlovákia igazgatójának feladatköre újabb pozícióval bővül, december 1-jétől a magyarországi leányvállalat vezetői feladatait is ellátja, emellett a Prologis senior alelnökévé lép elő.

Martin Balaz karrierAz itteni leánycég élére kinevezett szakember 2019 óta vezeti a Prologis Csehország, illetve a Prologis Szlovákia csapatát, december 1-jétől pedig a Prologis Magyarország irányítása is hozzá fog tartozni.

 

„Izgalmas időszak ez a Prologis számára egész Közép-Európában.Az elmúlt három évben a logisztikai piac legnagyobb kihívásaival kellett szembe néznünk. Megtiszteltetés számomra, hogy továbbra is vezethetem a csehországi és a szlovákiai csapatot, miközben a magyar csapatét is fokozatosan átveszem” – mondja kinevezése kapcsán Martin Baláž.

Új szerepkörében Martin Baláž a Prologis csapatainak fejlesztésére fog fókuszálni a régió egészében.

 

„Martin személyes lendülete, a közép-európai logisztikai ágazatba való mély betekintése és az innováció iránti szenvedélye még hatékonyabbá fogja tenni működésünket ebben a klaszterben”¬¬- mondja a magyarországi feladatkört eddig ellátó Pawel Sapek, a Prologis alelnöke és a közép-európai regionális vezetője.