Több középvezetővel is bővült nyár óta a cég menedzsment csapata. Köztük van a társaság alapinfrastruktúrájának fejlesztését koordináló Ökrös Imre hálózatfejlesztési igazgató.

 

Ökrös Imre

Ökrös Imre több mint 20 éves szakmai tapasztalatát a távközlési-, illetve az ICT-szektorban szerezte, technológiai és üzleti pozíciókban az Ericsson, a GTS Central Europe, a Magyar Telekom, valamint a H1 Systems vállalatoknál. Ebből több mint másfél évtizedet töltött a GTS Central Europe magyarországi leányvállalatánál. Részt vett a magyar és régiós optikai hálózat kiépítésében, majd átviteltechnikai igazgatóként felelt a hálózatfejlesztésért és üzemeltetésért Magyarországon és a teljes közép-európai régióban. Ezt követően hét évig a magyarországi cég műszaki igazgatói pozícióját töltötte be.

Benedek Norbert

Benedek Norbert a vállalat pénzügyeit felügyeli igazgatói pozícióban. A közgazdász végzettségű szakember közel másfél évtizedes szakmai tapasztalatait nemzetközi, regionális befektetési bankok és távközlési társaságok vállalatfinanszírozási területein szerezte. Kezdetben nemzetközi cégfelvásárlással és nagyvállalati hitel-refinanszírozással kapcsolatos ügyleteken dolgozott, majd több mint öt éven keresztül a GTS Central Europe vállalatfinanszírozásért felelős vezetője volt. Legutóbb operációs és pénzügyi igazgatóként dolgozott a Deutsche Telekomnál, ahol a GTS csoport integrációjával foglalkozott.

Dobó MátyásDobó Mátyás stratégiai és üzleti támogatások igazgatóhelyettes az újgenerációs termékek fejlesztésének irányításáért felel. A szakember közel húsz éve dolgozik digitális területen, korábban startup cégek fejlesztésével, digitális adatbiztonsággal is foglalkozott, de bloggerként és a SMART-konferencia alapítójaként is ismert. Hosszú évek óta dolgozik a távközlésben, korábban a Magyar Telekom üzletfejlesztési igazgatói posztját is betöltötte. Az Invitech-nél fontos feladatot lát el az IoT- megoldásokban rejlő lehetőségek kiszélesítésében és az újszerű ügyfélmenedzsment kiépítésében.