Szeptember 9-től Vidra László tölti be a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatói posztját – derül ki az anyacég, a Delta Technologies Nyrt közleményéből.

Vidra László Delta SystemsVidra László a hazai számítástechnikai piac meghatározó disztributorának számító CHS Hungary Kft.- től érkezik, ahol 2009-tól kereskedelmi igazgató, majd 2012-től ügyvezető igazgató volt. Karrierjének korábbi szakaszában a Fujitsu Siemens Computers-nél dolgozott a kereskedelmi részlegen. Diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán szerezte meg.

Vidra László a Delta Systems Kft. ügyvezetői posztját Pércsi Leventétől veszi át, aki ugyancsak szeptember 9-ével mondott le erről a pozícióról. Az indoklás szerint a társaság ezzel a lépésével is erősíti azt a törekvését, hogy szétválassza a tulajdonosi jogok gyakorlását az operatív vezetéstől.

A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat, amelynek 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. a magyar rendszerintegrátori piac meghatározó cége.

Tevékenységében kiemelt hangsúlyt kap az Ipar 4.0., ezen belül az 5G, az energiamenedzsment, az IT-biztonság és a közlekedésinformatika. Célja, hogy a jelenlegi portfólióját bővítve kilépjen a regionális piacra is.