Az LG a héten nyíló Las Vegas-i CES kiállításon mutatja be a világ első, az LG által gyártott 240 Hz-es OLED paneljével felszerelt gaming monitorait és a SIGNATURE háztartásigép család új generációját.

LG monitor

Az új, 27 45 hüvelykes képátlójú UltraGear OLED Gaming Monitor a legújabb számítógépes játékokhoz szükséges teljesítményt kínálja a panel 240 Hz-es képfrissítési rátája mellett a mindössze 0,03 ms-os válaszidő garantálja az alacsony késleltetést. A káprázásmentes és alacsonytükröződésű panelen könnyebben követhetőek a monitoron zajló események.

A CES innovációs díját is elnyerte a termékcsalád 45 hüvelykes, ívelt OLED monitora, 21:9-es képaránnyal és WQHD (3440 x 1440) felbontással. A készülék alacsony kékfény-kibocsátással rendelkezik, így a matt felületű OLED kijelzőn a felhasználók hosszabb ideig játszhatnak anélkül, hogy szemfáradtság jelentkezne. A 27 hüvelykes változathoz hasonlóan a 45 collos modell is tudja a 0,03 milliszekundumos GtG válaszidőt és a 240 Hz-es képfrissítést.

Ugyancsak a CES-en debütál a cég prémiumkategóriás LG SIGNATURE háztartásigép családjának második generációja. A kiállított modellek között van az új négyajtós franciaajtós hűtőszekrény DualInstaView ajtóval, egy mosó- és szárítógép páros 7 collos LCD-érintőképernyővel, egy, a sütő fölött elhelyezhető mikrohullámú sütő okos InstaView ajtóval, továbbá egy dupla kapacitású sütő beépített kamerákkal,valamint automatikus idő- és hőmérsékletbeállítási funkcióval.

LG monitor