HiperCsoport néven új kedvezményes szolgáltatást ajánl a Telenor a lakossági ügyfeleknek, akiknek az idei ünnepi szezonban is járnak a megszokott ajándéknapok. A gyerek-okosórákhoz pedig speciális tarifát ajánl a szolgáltató.

Telenor kedvezmények

A HiperCsoport azoknak ideális, akik családjukkal, barátaikkal szeretnének ingyen és korlátlanul beszélgetni, illetve további kedvezményekhez jutni. A csoportos szolgáltatás legalább két aktív, hűségidőben lévő és azonos ügyfélszámon lévő számlás Hipertarifa összevonásával alakítható ki. Így, akinek még nincs ilyen, az első lépés a tarifaváltás, ami mellé hűségidőn belül készülékcsere is igénybe vehető.

Számlások, feltöltőkártyások, otthoni netelőfizetők egy csapatban

A csoporttagok belföldön nemcsak ingyen beszélhetnek egymással, hanem a Hipertarifák számától függően különböző mértékű, automatikusan jóváírt havidíjkedvezményben is részesülnek. Két előfizetés esetén 10%, három vagy több esetén 15% a kedvezmény mértéke a csoporton belüli összes előfizetésre.

A HiperCsoportba bevonhatók a számlás Telenor XS és S, valamint a feltöltőkártyás Hello Kártyás tarifacsomagok is, mely esetben a számlásoknak díjmentesen, míg a kártyásoknak 1390 forint/30 nap időszaki díjért csoporton belüli ingyenes és korlátlan beszélgetés jár.

Emellett HiperCsoportonként egy, otthoni internetes Hipernet Home+ előfizetés is bevonható, amelyre 20%, vagy akár 50% havidíjkedvezmény jár. A kedvezmény mértéke attól függ, hogy hány Hipertarifa van a csoportban.

A csoporthoz akár 6 számlás, 3 kártyás és 1 otthoni Hipernet Home+ előfizetés is tartozhat, ebből minimum kettő Hipertarifás kell, hogy legyen. (A HiperCsoport alakítás részleteiről és a bevonható tarifákról pontos részletek itt érhetők el: www.telenor.hu/hipercsoport)

Hogyan jöhet létre a HiperCsoport, meddig élnek a kedvezmények?

A HiperCsoport megalakítása személyesen a Telenor üzleteiben, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton kezdeményezhető. Ha az előfizetések már azonos ügyfélszámon vannak, a Telenor szakértői létrehozzák a HiperCsoportot. A kedvezmények már az alapítás napjától érvényesek lesznek. HiperCsoportba csak akkor vonják össze a tarifákat, ha azt maga az előfizető szeretné, automatikusan akkor sem, ha amúgy adottak lennének a feltételek.

A kedvezmények igénybevételéhez a számlás előfizetéseknek hűségidőben és aktív státuszban kell lenniük. A HiperCsoport egészen addig fennmarad, amíg abban legalább 2 aktív Hiper előfizetés van a számlaforduló napján, ellenkező esetben a csoport automatikusan megszűnik.

Hello Kártyás előfizetőknek el kell fogadniuk a HiperCsoportban lévő bármely számlás előfizetés meghívását és elegendő egyenleggel kell rendelkezniük az első, 1390 Ft-os időszaki díj levonásához. Ha a későbbiekben az összeg nem áll rendelkezésre a feltöltőkártyán, a csoporton belüli korlátlan beszélgetés lehetőségét a díj levonásáig felfüggeszti a szolgáltató.

Ajándéknapok lakossági ügyfeleknek

Többféle egyéb ajánlattal is készült a Telenor a karácsonyi szezonra. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint az ügyfelek körében nagyon népszerű az ünnepi időszakra időzített korlátlan hívás és mobilnet, ami idén sem marad el.

A szolgáltató lakossági hangalapú számlás és kártyás, valamint kisvállalkozói előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek 3 napos korlátlan és ingyenes belföldi hívást (normál díjas irányokba), vagy 3 napos korlátlan és ingyenes belföldi mobilnetezést ad ajándékba, ami november 21. és december 23. között vehető igénybe.

A kétféle kedvezmény közül az ügyfelek kiválaszthatják a nekik tetszőt, amelyet aktiválniuk kell, amire több lehetőségük is van. Az ajándék lehetőségét a www.telenor.hu/karacsonyiajandekoldalon keresztül más Telenorosokkal is megoszthatják. Itt az aktiválás részletei is megtalálhatók.

Mini tarifa gyerek-okosórára

November 21-én startolt el a Telenor Mini tarifa is, amelyet kifejezetten a MyKi Touch gyerek- okosórára lett kialakítva. A díjcsomag az óra használatához ideális adatmennyiséget, és két előre megadott telenoros telefonszám ingyenes hanghívását tartalmazza, mindössze 1990 Ft-os havidíjért, ami mellé a gyerek-okosóra 2 év hűséggel és e-Komfort csomaggal 9990 forintért vásárolható meg.

A MyKi Touch-csal a szülők a hanghívás lehetősége mellett okostelefonjukról akár folyamatosan láthatják gyermekük tartózkodási helyét, és beállítható, hogy egy adott területet elhagyva az óra jelezzen a gyermeknek vagy a szülőnek.

Az új Telenor Mini tarifa is bevonható a HiperCsoport szolgáltatásba; ebben az esetben a két korlátlanul hívható telenoros telefonszámon felül még havi 100 perc erejéig indítható hívás az óráról a csoport többi tagja felé.