A redmondi szoftveróriás magyarországi leányvállalatának korábbi ügyvezetője a jövőben a Vodafone Magyarország lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be.

Szentkuti GabriellaSzentkuti Gabriella több mint 25 éves vezetői, digitális transzformációs, pénzügyi és szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt négy évben ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig üzleti stratégiai igazgatói pozícióban dolgozott a Microsoft Magyarországnál, ahol küldetésének tekintette a vállalat digitális átalakulásának felgyorsítását, és ügyfeleik körében a digitális transzformáció erősítését – írja a media1.hu.

A menedzser ezt megelőzően pénzügyi területen, közel 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatra tett szert, először a Citibanknál, majd a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet országos fiókhálózatát, valamint az értékesítési- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési csapatát vezette.

Szentkuti Gabriella kereskedelmi, közgazdasági és menedzsment tanulmányait Németországban és Magyarországon végezte, valamint MBA fokozatot szerzett Angliában, a Manchester Business School-ban.