Márciustól Bakonyi Andrást nevezte ki az egyszerű és biztonságos fizetések piacvezető szolgáltatója az Ingenico Group a magyar piacért felelős értékesítési vezetőnek.

Bakonyi András IngenicoA közgazdász végzettségű új igazgató több mint 16 év pénzintézeti tapasztalattal rendelkezik, kiemelt szakterületei a kártyás fizetés és digital banking. Korábban a Raiffeisen Bank bécsi központjában 11 ország kártyaelfogadásáért felelt, és olyan vállalatoknál töltött be vezető pozíciókat, mint a Cetelem Bank és az American Express.

„Egy bank nagyon kevés fizikai termékkel rendelkezik, amelyek közül az ügyfeleknél a legfontosabb a bankkártya, míg ugyanez a POS terminál a kereskedőknél és a szolgáltatóknál. Mindkét termék napi szinten része mindannyiunk életének, ezért kiemelten fontos, hogy megbízhatóan és biztonságosan működjenek a nap 24 órájában, a hét minden napján ” – mondta el Bakonyi András.

A Franciaországban alapított Ingenico Group a világ vezető szereplője a biztonságos tranzakciók piacán, és a kereskedelem számos szegmense számára kínál fizetési megoldásokat fizikai kártyaelfogadás, valamint online- és mobileszközön megvalósuló fizetések esetén.