A digitalizált világban jártas felhasználók szerteágazó és pörgős életét segítheti a maga hardveres szoftveres eszközeivel a Lenovo egyik legújabb laptopja a Yoga Slim 7i Pro X Gen 7. Vannak benne intelligens, biztonságos, erőteljes, ugyanakkor a könnyű hordozhatóságot támogató megoldások is.

Yoga Slim 7i Pro X Gen 7

Intelligens és biztonságos, előbbi a mesterségesintelligencia-motor funkcióknak, utóbbi a zsarolóprogramok elleni hatékony védelemnek köszönhető. Az AI Engine gördülékennyé és egyszerűvé teszi a leginkább erőforrás-igényes feladatokat is.

Az okos áramellátás pedig dinamikusan állítja a ventilátor sebességét, növeli a teljesítményt vagy meghosszabbítja az akkumulátoros üzemidőt. Utóbbi fontos eleme a mobilitásnak, ahol nagyon is számít , milyen sokáig bírja az akkumulátor töltés nélkül, vagy ha lemerül, a feltöltés mennyi időt vesz igénybe. A 70 wattos akkumulátor akár 9-12 óráig is bírja, a 65 W-os gyorstöltővel pedig 15 perc is elég, hogy 3 óra üzemidőt nyerjünk vele.

Az okosérzékelés teszi lehetővé az érintésmentes bejelentkezést, de a megoldás még ennél is többre képes, automatikusan le is zárja a gépet, amint felállunk mellőle.

Ahol összeér az X Power, az Evo és a 12. generációs Intel® Core™ tudása

Nyugodtan rábízhatjuk magunkat az Intel® Evo™ platformra és a 12. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorokra, amelyek a teljesítményt oda osztják el, ahol a legnagyobb szükségünk van rá. Egyszerre párhuzamosan több feladatot is könnyen elvégezhetünk a géppel, legyen szó akár egy nagyobb dokumentum szerkesztéséről, zenehallgatásról vagy videószerkesztésről.

A Lenovo X Power segítségével pedig a készülék lehetővé teszi a specifikus forgatókönyvek alapján és a referenciaértékeken túli hangolás, a kimaxolt CPU- és GPU-teljesítményt nyújtó turbómátrix-optimalizációk és a finomhangolt hardverek kiaknázását.

Élethű színek a hardveresen kalibrált Puresight kijelzőn

A 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 16:10-es képaránnyal és akár érintőképernyővel is elérhető Yoga Slim 7i Pro X tűéles 3K-s PureSight kijelzővel van felszerelve. A 100%-os RGB színtartomány és a 100% színvolumen hardveresen kalibrált, ami valódi és valósághű színeket ad. A kijelző megkapta a TÜV Rheinland-féle Low Blue Light minősítést is, ami azt jelenti, hogy a hordozható gépek átlagánál sokkal jobban kíméli a szemet a kék fénytől.

A kreativitást segíti az NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 videokártya is, ami nemcsak a napi munkában jelent segítséget, hanem a gép elbír még a legújabb videójátékokkal is, ha épp erre vágyunk szabadidőnkben. Az NVIDIA® Studio tanúsítványával is rendelkező eszközön, gyorsabban renderelhetünk, tisztábban közvetíthetünk és zökkenőmentesen vághatunk, utóbbihoz még társul az ezt segítő Adobe Premiere Pro program is.

Az erő mellett ott az ultrahordozhatóság és a fenntarthatóság

A Yoga Slim 7i Pro X az erőteljes teljesítményt egyesíti a hordozhatósággal, amit a prémiumkategóriás alumíniumötvözetből készült váz és a kényelmi szélkialakítással egyedivé tett gép jelent. Az alapkiépítésben 1,45 kg súlyú készülék képernyője viszonylag nagy, 14,5 hüvelykes, ami akár 180 fokban is kihajtható. A billentyűzet is kényelmesen használható, az érintőpad is kellően nagy.

Yoga Slim 7i Pro X Gen 7

A készülék támogatja a jelenlegi leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosító Wi-Fi 6E technológiát. Az előretelepített szoftverek között megtalálható a Windows 11, és a gép karbantartását segítő Lenovo Vantage is, a vírusok elleni védelmet pedig a McAfee LiveSafe látja el.

Az újgenerációs felhasználók környezettudatosságát pedig a Lenovo iparági szinten egyedülálló megoldása, az úgynevezett CO2 kompenzációs szolgáltatás is támogatja, ami a géppel együtt jár. Az ebből a szolgáltatásból befolyt pénzből a Lenovo az ENSZ egyik klímavédelmi projektjét támogatja.