Az ügyfélélmény (CX) megoldások globális szolgáltatója, az eddig SYKES néven ismert cég Foundever néven működik tovább.

A társaság a magyarországi piacon is ezen a márkanéven folytatja tevékenységét, ahol tovább kívánja bővíteni a jelenleg több mint 300 fős létszámát. A 4 milliárd dollár bevételű globális vállalat 45 országban több mint 60 nyelven nyújt ügyfélszolgálati megoldásokat. A világszerte 170 ezer főt foglalkoztató cég több mint 750 márkát szolgál ki Amerikában, Ázsiában, a csendes-óceáni térségben, Afrikában és Európában.

A vállalat már 1999 óta van jelen a magyar piacon, ahol a társaság először SYKES néven kezdte meg működését. A Sitel Group 2021-ben vásárolta fel a SYKES-t, megszilárdítva a helyét a világ három legnagyobb CX szolgáltatója között.

A magyar leányvállalat alkalmazottai több mint 25 nyelven segítik a főként a technológiai, szórakoztató elektronikai, kiskereskedelmi és egészségügyi szektorban működő ügyfeleket. A magyarországi iroda kiemelt szolgáltatásai közé tartozik az ügyfélszolgálat, a technikai támogatás, a helpdesk, a közösségi média menedzsment, az eszkalációkezelés, a back-office feladatok feldolgozása, valamint a megosztott, illetve értéknövelt B2B szolgáltatások.