Megújította a nonprofit szervezeteknek szóló ajánlatait a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország. Az ingyenes Magenta 1 Nonprofit csomag már mobil hangot és adatot is tartalmaz.

Ingyen nonprofit

A lehetőségre pályázni kell, a nyertes szervezetek május 6-tól egy évig vehetik igénybe az ajánlatban foglalt szolgáltatásokat. A megújult Magenta 1 Nonprofit díjcsomag vezetékes, internet- és hangszolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, a kedvezményes évben nulla forintos havidíjjal – áll a távközlési cégek közleményében.

„A Magenta 1 Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és transzparens támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, amelynek köszönhetően fenntartható növekedési pályára állhatnak” – indokolta a kezdeményezés célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

A térítésmentes ajánlatra április 10-ig pályázhatnak a magyarországi székhelyű alapítványok és egyesületek, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetségek, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaságok. Feltétel, hogy a nyertes a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a Telekom fenntarthatósági alkalmazásában, a hello holnap! applikációban.

Az ajánlatot 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe. A kedvezményezettek listáját április 17-én teszik közzé.