A világ legnagyobb POS terminál gyártójának számító Ingenico a vállalat közép-kelet-európai érdekeltségének vezetésével Paolo Temporitit, a cég olaszországi és délkelet-európai ügyvezetőjét bízta meg.

Paolo TemporitiPaolo Temporiti 2020. szeptemberében csatlakozott az Ingenico-hoz és vette át az olasz leányvállalat mellett a délkelet-európai térség irányítását is. Utóbbi mellé csatlakoznak most a Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban és Ukrajnában működő közép-kelet-európai érdekeltségek.

A szakember az Ingenico termékek teljes skálájáért lesz felelős régióban, továbbá az értékesítést és az egyéb üzleti tevékenységeket is irányítja. Az összevonás célja, hogy a cég erősítse régiós jelenlétét.

Paolo Temporiti közgazdászként végzett, és több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a fizetésforgalmi szolgáltatások piacán Olaszországban és Európa-szerte. Karrierje során vezető beosztásokat töltött be olyan pénzügyi vállalatoknál, mint a Cardtek és az ACI Worldwide, továbbá banki és fintech operátorok területén. A First Data nemzetközi üzletfejlesztési alelnöke is volt, ennél a cégnél a kártyakibocsátáshoz kapcsolódó megoldásokért és beszerzéséért felelt.