Nemrégiben csatlakozott a delaware Hungary-hoz Bártfai Diána, akit a globális IT tanácsadó itteni cége digitális üzletágának a vezetésével bíztak meg.

Bártfai DiánaAz eredetileg jogász végzettségű szakember karrierje kezdettől fogva az informatikához kapcsolódott. Pályáját 2006-ban az Intel Hungary-nél kezdte. A processzorgyártó hazai leánycégénél eltöltött több mint egy évtized alatt piacfejlesztési menedzserként neves PC-gyártókkal tartotta a kapcsolatot nemcsak itthon, hanem Szlovéniában és Horvátországban is.

A hardverbiznisz után a szoftverfejlesztés felé fordult, 2019-ben a Virgo Systemshez csatlakozott. Az e-kereskedőknek és nagyvállalatoknak digitális megoldásokat kínáló cégnél az e-commerce részleg üzletfejlesztési menedzsere lett.

Ennek keretében saját termék – webshop portál motor – értékesítésével foglalkozott, de részt vett az ezzel kapcsolatos stratégia kidolgozásában és a termékfejlesztésben is, munkája a teljes értékesítési ciklust lefedte.

Bártfai Diána idén áprilistól pedig már a delaware Hungary csapatát erősíti. A Microsoft és az SAP partnercégének számító vállalatnál a 15 fős Digital Teamet vezeti. A társaság digitális üzletága webes tartalomkezelő rendszerek, valamint e-kereskedelmi és e-marketing megoldások fejlesztésével foglalkozik, továbbá az ügyfélélményt elősegítő, kiterjesztett CRM vagy a Customer Experience megoldások piacán kínál egyedi technológiákat.