Rangos szakmai kitüntetéseket kapott a Magyar Telekom két szakembere, Czinkóczky András és Szilágyi György, az október 23-ai állami ünnep alkalmából.

Czinkoczky András Magyar TelekomCzinkóczky András, a Telekom NT támogató rendszerének senior szakértője a Hírközlésért Érdemérmet vehette át. Az indoklás szerint a kitüntetéssel azt a figyelemreméltó munkát ismerték el, melynek révén a szakember szerepet vállalt a magyar társadalom jelentős részének nyújtott kiváló műszaki tartalmú, mobil- és vezetékes internet, valamint tv-hálózattal való ellátásának megtervezésében.

Szilágyi György Magyar TelekomSzilágyi Györgyöt, a Transport Networks Tribe vezetőjét pedig Puskás Tivadar-díjjal tüntették ki. Az díjat pályafutása elismeréseként kapta, ennek során nagy hangsúlyt fektetett a szolgáltatások minőségére és stabilitására, az ehhez szükséges nagy megbízhatóságú, hálózati architektúra megoldások kialakítására és a preventív hibakeresés bevezetésére az üzemeltetési folyamatokban. A szakembert nemrégiben nevezték ki az említett terület vezetőjének.