Turóczi Gábor tölti be a közlekedési szektorért felelős üzletágvezetői pozíciót az SAP Hungary Kft-nél. További két üzletág – a digitális ellátási lánc és a kormányzati szektor élén is változtak az irányító szakemberek a cégnél.

Turoczi Gábor SAPTuróczi Gábor a szoftvercég új ügyvezetőjének Pintér Szabolcsnak a korábbi feladatait vette át. A 33 éves szakember eddig presales tevékenységet végzett ezen a területen. Ezt megelőzően pedig az SAP felhőmegoldásának a SuccessFactorsnak a sikerre vitelében játszott meghatározó szerepet.

Turóczi Gábor 2009-ben csatlakozott a céghez. Az elmúlt tíz év során több, az értékesítéshez kapcsolódó területen szerzett tapasztalatot, regionális szinten is. Mérnökinformatikusi végzettségét a Műszaki Egyetemen szerzett MBA diplomával fejelte meg.

Szekeres Zoltán SAPSzekeres Zoltánt (38)bízták meg az ellátási láncok digitalizációját elősegítő megoldások piacra vitelével. Az SAP-hoz a Sense/Net kereskedelmi vezetői pozíciójából érkezett. A szakember több mint 12 éve foglalkozik vállalati szoftverek hazai és nemzetközi értékesítésével, és számos SAP-s projektet vezetett karrierje során. Szekeres Zoltán a Corvinus Egyetemen szerezte meg a diplomáját.

Vass Péter SAPA kormányzati ügyfelekért felelős terület irányítására Vass Pétert (45) kérték fel. Vass Péter korábban az Oracle, a Tigra, az IdomSoft és az AAM cégeknél töltött be vezetői posztokat. A közel 20 éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkező szakember több külföldi egyetemen is szerzett diplomát.