A megnövekedett adatigények miatt egyféle, korlátlan adatkeretű lakossági díjcsomaggal cseréli le a hordozható eszközökhöz is használt csak mobilnetes díjcsomagjait a Vodafone Magyarország.

A Mobilnet XXL néven bevezetett új lakossági díjcsomag, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL, amely a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja fel.

Azok az ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, két díjcsomag közül választhatnak, egyik az egy éve bevezetett 1990 Ft/hó áron elérhető, belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag, ami havi 5GB forgalomra korlátozott, vagy az új 4990 Ft/hó áron elérhető Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretű díjcsomag.

A hordozható mobilinternet előnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így táblagépekkel, wi-fi hotspotokkal is működnek, szerelés vagy technikusi segítségre sincs szükség az internetkapcsolat létesítéséhez.