A hazai szolgáltató az 5G-képes, havidíjas csomagjainak megújítása mellett elsőként dobja piacra a tarifába épített díjmentes, havonta megújuló feltöltőkártyás mobil adatot.

Vodafone: új 5G-képes tarifák

Hétfőtől új mobil díjcsomagok érhetők el a Vodafone Magyarországnál. A RED tarifák a nagymennyiségű mobil adatot használó ügyfelek számára előnyösek, míg a TUTI100 a mobilinternetet korábban egyáltalán nem használó előfizetőknek szól.

5G-képes RED-tarifák, megújult Go csomagok

A Vodafone 2019 őszén indította el az ország első kereskedelmi 5G hálózatát, ami azóta a főváros nagy részén, a Balaton környékén, több vidéki nagyvárosban és kisebb településeken is elérhető.

A szolgáltató kínálatában mostantól két 5G-s díjcsomag is szerepel: a RED Free+ 10.990 forintos és a RED Infinity World+ 15.990 forintos áron. A Red Free+ esetében a gyorsabb a hálózati reakció és az 5G-hálózat stabilitása maximális élvezhető, sőt, a Gigaboost opciókkal szupergyors sebességgel is kiegészíthető. A RED Infinity World+ tarifacsomagba ugyancsak beépítették az 5G minden előnyét.

Az ügyféligényekre reagálva a Go Super tarifacsomagba beépült a Music Pass funkció, amivel adathasználat nélkül nyílik lehetőség a korlátlan zenehallgatásra.

A UPC felvásárlásával integrált távközlési szolgáltatóvá előlépett Vodafone havidíj kedvezményt és más előnyt kínál azoknak az ügyfeleinek, akik az otthoni szolgáltatás mellé választanak új mobil előfizetést. Így a RED Free+ tarifacsomag 2000 Ft havidíj-kedvezménnyel 8.990 forintos áron, az új Go tarifacsomagok pedig dupla adatkerettel érhetők el a számukra.

Havonta aktiválódó adatkeretű az új feltöltőkártyás csomag

A korábbinál testre szabhatóbb minimális adatot és díjmentes hívást tartalmazó tarifacsomagot vezet be a szolgáltató TUTI100 néven. A tarifacsomag 100 megabájtnyi, havonta díjmentesen megújuló adatot tartalmaz, amely az egyenlegtől függetlenül minden hónapban aktiválódik.

Az átlagos fájlméreteket és felhasználást alapul véve, ez az adatmennyiség 100 perc internetes böngészést, vagy 5 ezer Messenger üzenetváltást is lehetővé tehet. A heti 60 perc díjmentes beszélgetés mellett további adat- és beszédopciókkal bővíthető a csomag, amelyek a MyVodafone alkalmazáson keresztül aktiválhatók.