Mivel a hibrid életformához alkalmazkodás minden eddiginél intuitívabb fogyasztói élményeket inspirál, a Lenovo mindent megtesz a még intelligensebb innovációk és a mindennapi életet támogató, megbízható szolgáltatások terén. Ezt a célt szolgálja az IdeaPad Flex 5 laptop család is.

IdeaPad Flex 5

A Lenovo az IdeaPad portfolióval elkötelezett amellett, hogy egy befogadóbb digitális világot hozzon létre, ahol még több felhasználó férhet hozzá a funkciókban gazdag, teljes munkaidőben igénybe vehető laptopjához. Legyen szó otthoni munkáról, vagy tanulásról, irodai munkáról vagy pihenésről, a felhasználók szintet léphetnek a Lenovo IdeaPad Flex 5i és a Lenovo IdeaPad Flex 5 laptopok legújabb intuitív funkcióival. Az átfordítható laptopok kétféle kijelző méretben(14 és 15inch) érkeznek, opcionális Lenovo E-color tollal, az élet kreatív pillanataihoz.

Lapozás, felfedezés és még sok minden más

Elődeinél még jobb ergonómiai élményeket kínál az akár a 12. generációs Intel® Core™ i7 U-sorozatú processzorral és Intel Iris™ Xe MAX grafikus kártyával rendelkező IdeaPad Flex 5i, vagy a 12. generációs Intel® Core™ Xe MAX grafikus kártyával és az AMD Ryzen™ 7 processzorral, valamint beépített Radeon™ grafikával ellátott IdeaPad Flex 5 hajlítható laptop.

A két eszköznél a 360 fokos csuklópánt többféle üzemmódot tesz lehetővé, beleértve a laptopból-táblagépbe módot vagy az állványból a sátorformába(stand to tent) módot, míg a legördülő zsanér kialakítás lehetővé teszi, hogy a kényelmesebb gépelés érdekében a billentyűzet kissé megemelkedjen a laptop kinyitásakor. Ez a funkció segít a felhasználó látómezőjét az alsó keret fölé emelni, így az eszközön 90 százalékban aktív képernyőterület érhető el.

IdeaPad Flex 5i

Az IdeaPad Flex 5i akár 2,8K 16:10-es kijelzője OLED opcióval élénk és kristálytiszta látványt nyújt még nappali fényben is. Nem beszélve az élesebb kontrasztról a még teljesebb betekintési szögekről, akár 100 százalékos DCI-P3 színskála és 400 nites fényerő mellett.

Ezek az IdeaPad laptopok rendelkeznek az alacsony kékfény-technológiához szükséges TÜV-tanúsítvánnyal, ami csökkenti a szem megerőltetését, és megőrzi a színek pontosságát, míg a Lenovo Eye Care szoftvere a felhasználó számára ideális fénybeállítás kiválasztásában segít.

A gépek további intelligens funkciókkal is rendelkeznek, mint amilyen a bekapcsoláshoz használható átfordítás, vagy az intelligens zajszűrés, amely távoktatás és konferenciabeszélgetés során„kihangolja” a háttérben zajló beszélgetést,továbbá olyan extrákkal, minta továbbfejlesztett, fizikai redőnnyel rendelkező FHD webkamera és az adatvédelmi zár.

A mikrofon beszéd közben nemcsak a felhasználó hangját veszi tisztán, hanem el is nyomja a gépelési zajokat, vagy a háttérben lévő hangszórókat.

Gigaerős memória és extra nagy tárkapacitás

A gyors adatátvitelhez és az energiaellátáshoz teljes funkciós Type-C™ porttal (USB 3.2) felszerelt új IdeaPad laptopok a kijelzőkimenetet és a Thunderbolt™ 44-et is támogatják, az eszközök egyszerűbb csatlakoztatásáért. A megszokottnál nagyobb teljesítményt nyújtó 16 GB memória és az 1 TB-os PCIe SSD tárkapacitása zökkenőmentes streamelést, és a tartalomkészítési feladatokat, köztük a szerkesztést könnyíti meg. A készülékek a tiszta hangzást a felhasználó felé néző hangszórókon keresztül a Dolby Audio™ funkcióval teszik elérhetővé. A15 perces 65 W-os gyorstöltés pedig két órányi videólejátszást biztosít a Rapid Charge Boost segítségével.

Az IdeaPad Flex 5i a még jobb hordozhatóság érdekében karcsúbb és könnyebb felépítésű, mint a korábbi modellek. Az IdeaPad Flex 5i és IdeaPad Flex 5 különféle nyugtató színárnyalatokban kapható, ami segít jobban kifejezni a felhasználó egyedi stílusát.

Ha táblagép módban szeretnénk ötleteket feljegyezni, egyszerűen használjuk a legújabb opcionális Lenovo Digital Pen8 vagy az opcionális Lenovo E-Color tollat, amely képes bármilyen színt is könnyedén rögzíteni a valós tárgyakról.

Ez a sokoldalúság lehetőséget ad arra, hogy számítógépünket úgy használjuk, ahogy valóban szeretnénk, olyan extrákkal, mint az Intel® WiFi 6, vagy a hosszú akkumulátor-üzemidő.