A Tech Data szeptember közepétől Sirma Ozkan Erent bízta meg a technológiai vállalat délkelet-európai régiójának irányításával.

Tech DataA török származású szakember ügyvezető igazgatóként a Tech Data magyar leányvállalatának és az adriai régióban található – horvát, szerb és szlovén – önálló képviseleteinek, valamint a partnerhálózattal rendelkező déli országok: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Koszovó, Macedónia és Montenegró vezetését látja el.

Sirma Ozkan Eren 2013 áprilisában csatlakozott az Avnet’s Technology Solutions-höz (TS), 2015-től a vállalat EMEA régiójának marketingért felelős alelnöki posztját töltötte be. A TS Tech Data általi felvásárlását követően a szakember a vállalat Advanced Solutions üzletágának marketing feladatait vezette Európában és részt vállalt a TS integrálásában.

Tavaly a keleti régió marketing igazgatójává nevezték ki. Ebben a minőségében helyi és regionális csapatokkal dolgozott együtt a Tech Data teljes portfóliójára vonatkozó vállalati marketing stratégia végrehajtásában.

Az 1974-ben alapított Tech Data Corporation a világ egyik vezető forgalmazója az IT termékeknek, szolgáltatásoknak és megoldásoknak. A 14 ezer főt foglalkoztató cég tavalyi bevétele 36,8 milliárd dollár volt, a Fortune 500-as listáján a 83. helyen áll.