Szarvasy Zoltán nemrégiben csatlakozott a Neosys csapatához szervezetfejlesztő tanácsadó, coach-ként. Előtte több mint húsz évig dolgozott a T-Systemsben és előd cégeiben, ebből tíz évig vezető beosztásokban.

Szarvasy ZoltánA 49 éves villamosmérnök végzettségű szakember a hazai IT és rendszerintegrációs piac meghatározó cégénél 2017-től a kommunikációs megoldások ágazatot vezette. A cégnél töltött idő alatt több, a vállalat működését fejlesztő belső projektben képviselte az üzleti oldalt, ide sorolható az outsourcing és a cloud szolgáltatások bevezetése, a KKV ügyfélkör kiszolgálásának megújítása, vagy a működési folyamatok automatizációja.

Munkája során megismerte a nagy- és közepes vállalatok működési sajátosságait, valamint azt, hogy hogyan lehet a folyamatosan változó körülmények között is motivált csapatokat építeni. A tréneri munkához szükséges további ismereteket pedig tavaly szerezte meg a Neosys döntésközpontú coach mester kurzusán.

„A Neosyst korábbról ügyfélként ismertem, a tőlük ellesett fortélyokat igyekeztem alkalmazni a vezetői munkámban, és működtek. A tanfolyamra eredetileg azért jelentkeztem, hogy vezetőként fejlődjek, de a hatás exponenciális volt: önismeretben és coach-szakmai oldalon is szintet léptem. Amikor az élet úgy hozta, hogy dönthettem: coachként vagy vezetőként folytatom, inkább az előbbit választottam a Neosys-szel” – indokolja váltásának okait Szarvasy Zoltán.