Márciustól Kovács András Péter vezeti a Yettel márka- és marketingkommunikációs Igazgatóságát.

Kovács András Péter YettelKovács András Péter közel másfél évtizede tölt be különböző pozíciókat a hazai marketingkommunikációs szakmában. A 37 éves szakember gyártott már TV műsort a TV2-nek, dolgozott az ACG kreatív ügynökségnél.

Kétszer is megfordult a Magyar Telekom kampánycsapatában, legutoljára mint osztály-, illetve szegmens vezető. Innen érkezik most a Yettelhez.

Még korábban az RTL Magyarországnál a vezérigazgató kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, építette a nemzetközi országmárkát a 2024-es Budapesti Olimpiai és Paralimpiai pályázaton, és a Magyar Turisztikai Ügynökség márka főosztályvezetőjeként.

 

„Óriási lehetőség, hogy Magyarország egyik legfrissebb márkájának újabb lendületet adjunk, és termék- és szolgáltatásinnovációval, illetve egy megkülönböztető kommunikáción keresztül pörgessük fel a hazai telco piacot.Látom, hogy a Yettel csapatában megvan a felkészültség, a naprakészség és a megfelelő mennyiségű humor is, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez együtt.” – mondja a szakember.