Számos újítást vezetett be új feltöltőkártyás csomagjánál a Vodafone: havi díjmentes hívás- és adatkeretet ad, és az adategyeztetésnél sincs kötelező egyenlegfeltöltés.

Vodafone új kártyás csomagja

A lépéssel a szolgáltató deklarált célja, hogy az alapvető kommunikáció minél szélesebb körben legyen elérhető. Ezt szolgálja, az új TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválásával megjelenő díjmentes 1 GB induló adatkeret, valamint a 100 lebeszélhető perc, ezek 30 napig használhatók fel.

A TUTI Hétfő opció is az előfizetőknek kedvező irányban változik: a kedvezmény igénybevételéhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást.

A díjmentes időszak hétfőnként 12:00 és 13:00 óra között automatikusan elérhetővé válik mindenTUTI100+ ügyfélszámára, normáldíjas belföldi és EU roaming hívás esetén.

A TUTI100+ előfizetői 19 Ft/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 Ft/SMS áron küldhetnek üzeneteket az összes hazai hálózatba.

Szeptember közepétől pedig a szolgáltató egy „nemszeretem lépéstől” is mentesíti ezen kártyás ügyfeleit. A TUTI100+ előfizetőinek ugyanis az éves adategyeztetést elvégezve nem lesz kötelező egyben az egyenleget is feltölteni, ahhoz, hogy a kártya további egy évig érvényes maradjon.

Az éves adategyeztetés elvégzésére a jogszabályi kötelezettség miatt azonban továbbra is szükség lesz.

A hétfői díjmentes percek mellett, az előfizetők hozzájutnak a díjmentes havi 100 MB adatjukhoz is, és könnyebbséget jelenthet, hogy a feltöltőkártyák felhasználási idejét a feltöltés időpontja a továbbiakban már nem korlátozza.