A Delta Systems Kft. viszonteladói és rendszerintegrátori AAR (Apple AuthorisedReseller) minősítést szerzett az Apple termékek magyarországi disztribútorával, az Apcom Hungary Kft-vel kötött megállapodás keretében.

Ennek révén a Delta csoport leányvállalata a jövőben a céges ügyfeleinek olyan rendszerek kilépítését is ajánlhatja, amelyekben Apple eszközök vannak, legyen az önálló, vagy hibrid hálózat.Ezek tervezése, telepítése és üzemeltetése válik lehetővé mostantól a Delta szolgáltatás-portfoliójában – emelte ki a hivatalos viszonteladói partnerség előnyeit Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetője.

Az Apple Business Manager szolgáltatásnak köszönhetően, a cég ügyfelei képesek lesznek több Apple készülékből álló flotta érintés nélküli egyidejű beüzemelésére is. Az Apple rendszerek erős biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, megvédve adott cég érzékeny adatait az illetéktelen hozzáférésektől és támadásoktól.

Az Apple rendszerek frissítései és javításai is gyorsan elérhetők, így minimalizálva a biztonsági réseket. Ehhez jól illeszkedik, hogy a Delta Systems minősített NATO beszállító és részt vesz NATO biztonsági beruházási programokban is, kiemelten kezelve a biztonsági szempontokat, ami különösen fontos lehet az Apple márkát preferáló ügyfeleknek.

A vevők választhatják a „device as a service” havidíjas szolgáltatást is, amiben külön tud válni a fizikai kliens a felhasznált szoftverek és felhőszolgáltatások rendszerétől. A mobileszköz-menedzsment révén az ügyfelek számos olyan teendőtől mentesülnek, ami általában a rendszergazdák, irodavezetők feladata lenne.