Új kereskedelmi igazgató csatlakozott az Express One Hungary Kft.-hez. Törőcsik Gergő nemrég óta tölti be ezt a pozíciót az osztrák posta(Österreichische Post) magyarországi leányvállalatánál.

Töröcsik Gergő PostaAz új topmenedzser tapasztalt logisztikai szakember, több mint tíz évet töltött el a szakterületen különböző cégeknél. Az Edutus Egyetemen szerezte diplomáját kereskedelem és marketing szakirányon, majd hosszú ideig a Realm Global Kft.-nél volt értékesítő.

Innen váltott a DHL-hez, ahol a panaszos ügyek kezelésétől az értékesítésen át az üzletfejlesztésig számos területtel foglalkozott. 2017 és 2018 között az e-kereskedelmi üzletfejlesztésért felelt, irányítása alatt sikerült növelni az e-kereskedelmi üzletrészt a DHL portfóliójában.

A következő karrierállomás a Magyar Posta, ahol 2018. novemberétől logisztikai termékfejlesztési igazgatóként dolgozott. Hozzá köthető az MPL 400 új csomagautomatájának bevezetése, de a szolgáltatás elektronikus megrendelését biztosító informatikai alkalmazás, az MPL API bevezetése is, előmozdítva ezzel a postai szolgáltatás digitalizációját.

Legújabb munkahelyén a tavalyi évben 45%-os volumen-növekedést elérő Express One Hungary Kft.-nél a jövőben ő irányítja az értékesítési, marketing és ügyfélszolgálati területeket, részt vesz az üzleti stratégia kialakításában, az üzletfejlesztésben és új szolgáltatások bevezetésében.

„Jelentős kiscsomag-logisztikai tapasztalattal és az iparágban termékfejlesztés terén elért eredményeivel Gergő egészen biztosan hozzájárul majd a cég további dinamikus növekedéséhez. Érkezésével az Express One Hungary Kft. növelni tervezi jelenlétét a magyar online kiskereskedelemhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások piacán, miközben a jövőben is megbízható és hatékony kiscsomagos kézbesítési szolgáltatást nyújt vásárlóinak” – mondta Pesztericz Péter, az Express One Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az új vezetővel kapcsolatos várakozásokról.

Törőcsik Gergő célja, hogy tovább bővítse a társaság jelenlétét mind a kiscsomag-logisztikai mind a magyar online kiskereskedelemhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások piacán, és támogassa a jelenlegi trendekhez igazodó innovációt, fejlesztéseket.

A cégről

A cég az osztrák posta tulajdonában álló, nemzetközi háttérrel bíró leányvállalat, amely meghatározó belföldi csomaglogisztikai szolgáltatóvá vált Magyarországon, ahol a vállalat jogelődjei már 1997-ben jelen voltak. A napi 70.ezer belföldi és nemzetközi küldemény kézbesítéséért Magyarországon több mint 600 futár, míg a határokon túl az Eurodis hálózat tagországai felelnek. A 145 főt foglalkoztató cég 2022-es árbevétele elérte a 18 milliárd forintot.