Mostantól a Revoult magyarországi ügyfelei is telepíthetnek egy digitális SIM-kártyát a telefonjukra. Ezt bármikor feltölthetik a neobanki appjukban, amikor utazásaik során adatforgalomra van szükségük.

eSIM-kártyát vezet be a Revolut

Az ügyfelek telefonján az eSIM és a fizikai SIM-kártya egyszerre is használható, így könnyen válthatnak hálózatot elkerülve a roamingdíjakat. Az eSIM-kártyával az ügyfelek külföldön is vásárolhatnak maguknak adatforgalmat. Legfontosabb feltétel, hogy a felhasználó rendelkezzen eSIM-kompatibilis eszközzel.

A Revolut Ultra csomaggal rendelkező ügyfelek havi 3 GB-os nemzetközi adatforgalmat kapnak, a többi kártyahasználó pedig 100 MB díjmentesen használható adatforgalomhoz jut. Ennek igénylésére május 1-jéig van lehetőség.

A Revolut utazási ajánlatai közül az eSIM-szolgáltatás a legújabb, de a kínálatban ott van még a devizaátváltás, a Szállások funkcióban szállásfoglalás, az Élményekben a túrák és helyi látványosságokkal kapcsolatos programok foglalása, valamint várótermi belépők és a nemzetközi utasbiztosítás a Premium, Metal és Ultra csomagok részeként.

A Revolut által forgalmazott eSIM-kártyával az ügyfelek külföldön is vásárolhatnak maguknak adatforgalmat és váratlan roamingköltségek vagy egyéb fennakadások nélkül internetezhetnek.

A földrajzi helytől függően az 1 GB-os adatcsomag díja 1 eurótól kezdődik és több mint 100 országból lehet választani. Több mobiladat-csomagból lehet vásárolni, amelyek 1–20 GB-os adatkeretet tartalmaznak, valamint az ügyfelek azt is kiválaszthatják, hogy országos vagy nemzetközi adatforgalmat vásárolnak inkább, amellyel több országban is hozzáférhetnek az internethez.