Holló Mártát nevezték ki a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatóságának élére, aki április 4-től irányítja a cég teljes vállalati külső és belső kommunikációját.

Holló MártaHolló Márta 25 évet töltött a médiában, alapító tagja és főszerkesztője volt az RTL Klub napi magazinműsorának, a Fókusznak, majd 2017-től az ATV Híradóját és reggeli közéleti műsorát, a Startot vezette.

Diplomáit a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós szakán, a József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán, valamint a CEU Business School EMBA képzésén szerezte. Ismereteit 2016-ban Executive MBA diplomával bővítette és az elmúlt 10 évben a televíziós munka mellett tanácsadóként segítette több hazai és nemzetközi vállalat kommunikációját.

Holló Márta a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatójaként április 4-től a vállalati külső és belső kommunikációs tevékenységeket fogja irányítani, felelve a vállalati PR és belső kommunikációs stratégiai fókuszok meghatározásáért, megvalósításáért, illetve a sajtó- és médiakapcsolati tevékenységekért.