Eddigi legjobb nagyvállalati eszközét dobta piacra az Epson. A világ leggyorsabb és környezetbarát tintasugaras nyomtatási technológiájával ellátott WF-C20590 kapacitása havonta akár 400 ezer oldal is lehet.

Epson Workforce Enterprise

A felgyorsult világ újfajta elvárásokat támaszt a technológiai fejlesztésekkel szemben. A hagyományos munkahelyek átalakuláson mennek keresztül, a dolgozók egyre inkább a gyors, multifunkciós megoldásokat részesítik előnyben.

Ennek okán a modern irodák elengedhetetlen kellékei azok az eszközök, melyek hatékonyan, probléma- és gondozásmentesen, egyszerre több feladatot látnak el, a vállalat szempontjából fontosnak tartott tulajdonságok (mint a gazdaságosság és a környezettudatosság) mellett.

Az Epson Workforce Enterprise modellek kifejezetten ideális választásnak bizonyultak a nagy létszámú vállalatok nyomtatási igényeinek kielégítésére. A legújabb Epson WorkForce Enterprise multifunkciós eszköz, a WF-C20590 az Epson eddigi legjobb nagyvállalati nyomtatója, amelyet számos funkciója emeli az irodai nyomtatás kiemelkedő eszközévé.

Kiváló minőségben, percenként akár 100 oldalt képes nyomtatni és lehetővé teszi az A3-as méretben történő dokumentum előállítást is. Az eredményes munkavégzést támogató funkciói mellett eleget tesz a vállalatok által támasztott fenntarthatósági elvárásoknak is, hiszen ahogy az Epson minden tintasugaras nyomtatója, ez a modell is környezetbarát, a lézeres megoldásokhoz képest töredék energiaigénnyel és károsanyag kibocsátás nélkül.

Az Epson legújabb WorkForce Enterprise nyomtatója úgy lett megtervezve, hogy probléma nélkül képes havonta akár 400 ezer oldalt előállítani, ezzel az iroda minden nyomtatási igényét kielégítve. A 600×2400 dpi-s felbontás és a világ leggyorsabb tintasugaras nyomtatási technológiáját jelentő Precision Corepiezo elemek garantálják a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

Az első oldal másfélszer gyorsabban érhető el a hagyományos lézernyomtatókhoz képest(*) (monokróm 5 mp, színes 5 mp), a néhány oldalas üzleti nyomatok pedig akár két és félszer gyorsabban készülnek el. Az üzleti felhasználásra kifejlesztett tinták, melyek cseréjét a dolgozók is könnyen elvégezhetik és a gyors laptovábbító gondoskodik a munkafolyamatok zökkenőmentes támogatásáról. A gondozásmentes kialakításnak köszönhetően karbantartó beavatkozása nélkül, folyamatosan használható az eszköz.

Az Epson széleskörű szoftveres megoldásokkal támogatja a munkafolyamatokat, a WorkForce eszközök könnyedén integrálhatók már meglévő számítástechnikai infrastruktúrákba. Az eszköz a LAN csatlakoztathatóságnak köszönhetően távolról is beállítható és működtethető, így az iroda bármely részéről biztosított az elérés.

A költségnyilvántartások és a „FollowMe” megoldások szintén egyszerűbbé teszik a mindennapi munkát a felhasználók számára. A beépített 3GB-os memória, az USB 3.0 és az érintőképernyő pedig azok a tulajdonságok, melyeknek köszönhetően zökkenőmentesen, gyorsan és hatékonyan zajlik a mindennapi munka.

A WorkForce Enterprise az alacsony hulladéktermeléssel és az egyszerű működési mechanizmusával csökkenti a nyomtatás ökológiai lábnyomát, ezzel megfelel a fenntarthatósági elvárásoknak is.

(*)Az Epson megbízásából a BLI tesztje alapján, amely két hónapon keresztül, 2017. februárig zajlott, és amely során a piac más versenyzőivel hasonlították össze a terméket. További információért látogasson el a www.epson.eu/inkjetsaving oldalra.