Új taggal bővül az OTT-ONE Nyrt.felügyelő- és audit bizottsága. Fábián Ábel Balázs korábban a Szerencsejáték Zrt. jogi igazgatóhelyettese volt.

Fábián Ábel Balázs OTT-ONEFábián Ábel Balázs a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogász diplomát, majd tőkepiaci és bank szakjogász, ezt követően pedig az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen biztosítási szakjogász szakképzettséget szerzett.

Pályafutását a Sárhegyi és Társai Ügyvédi Irodánál kezdte, majd 2011-től a Szerencsejáték Zrt.-nél előbb jogtanácsos, majd jogi osztályvezető, 2016-tól pedig a vállalat jogi igazgatóhelyettese lett. A szakember idén szeptembertől ügyvédi tevékenységet kíván folytatni.

A felügyelőbizottságok működésében is rendelkezik tapasztalattal, korábban az Szrt. Service Kft. és a Credit Over Követeléskezelő Zrt. felügyelőbizottságának is tagja volt.

Az új feladatkörét adó céget már tíz éve jegyzik a Budapesti Értéktőzsdén, ahol először HybridBox Nyrt. néven debütált. Egy évvel később, 2011-ben a vállalat nevét FUSO Ecosystem Nyrt.-re változtatták, az OTT-ONE Nyrt. elnevezést pedig 2015 júniusában kapta.

A társaság fő tevékenységét jelenleg a streaming, a high-tech biztonságtechnika, a blockchain, az e-learning, az e-sport és az AI-képfelismerés és az Ipar 4.0 megoldások alkotják.