Februártól nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgatóként folytatja munkáját a Prohuman csoportban Reményi Zsuzsanna. A nyolc közép-kelet-európai országban már több mint 20 ezer munkavállalót foglalkoztató magyar HR szolgáltató terve, hogy a hazai piacvezető pozíció után, 2024-re regionális szinten is az élre kerüljön a szektorban, ezt szolgálja az új poszt létrehozatala is.

Reményi ZsuzsaReményi Zsuzsanna 2014 óta dolgozik a Prohuman csapatában, azóta régióvezetői, hálózati igazgatói és munkaerő-kölcsönzési vezetői posztot töltött be a cégnél. Legújabb pozíciójában fő feladata a Prohuman külföldi és hazai leányvállalatai közötti kapcsolat erősítése és az értékesítési folyamatok támogatása, valamint a regionális partnerek kiszolgálásának a felügyelete lesz.

Emellett hozzá tartozik az ügyfélszerzés támogatása, a kapcsolatok kiépítése a potenciális partnerekkel, és az ehhez kapcsolódó stratégiai egyeztetések koordinálása is.

„A Prohuman Magyarországon piacvezetővé, a régióban pedig az egyik legjelentősebb HR szolgáltatóvá vált az elmúlt években. Romániában, Szlovéniában már bekerültünk az öt legnagyobb közé, de Szerbiában, Németországban és Ausztriában is meghatározó piaci szereplőkké nőttünk. Célunk, hogy 2024-ig Közép-Kelet-Európa vezető HR-szolgáltatójává váljunk, és Reményi Zsuzsanna kulcsszerepet játszik majd ennek az ambíciónak a valóra váltásában” – indokolta a kinevezést Juhász Csongor, a Prohuman ügyvezető igazgatója.

„Szeretnénk egységes, országhatárokon átívelő szolgáltatási portfoliót nyújtani az ügyfeleinknek. A nemzetközi szintű munka irányítása és összefogása ezzel az új pozícióval még koordináltabbá válhat” – tette hozzá Reményi Zsuzsanna, a Prohuman új nemzetközi ügyfélkapcsolati igazgatója.

„Az elmúlt években rengeteg új kihívással kellett megküzdenie a HR szakmának, gondoljunk csak a 2020-ban kezdődő pandémiára vagy a tavaly kialakult háborús helyzetre. Egyik legfontosabb feladatunk, hogy ezek tapasztalatait összegezzük, és a lehető leggyorsabban alkalmazkodjunk a változásokhoz. A munkaerőhiány továbbra is jelen van a régió országaiban, ezért kulcskérdés lehet az unión kívülről érkező munkavállalók szélesebb körű bevonása” – mutatott rá a kihívásokra Reményi Zsuzsanna.

A cégről

A Prohuman csoport a munkaerő-kölcsönzés és HR szolgáltatások terén, már több mint 20 éves múlttal rendelkező vállalkozás a közép-kelet-európai régióban. A társaság csoportszintű árbevétele 2020-ban 163 millió euró volt.