Márciustól bővíti menedzsment csapatát a távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. Az újonnan létrehozott digitalizációs és transzformációs igazgatói pozíciót Gaszmann György tölti be. Az új üzemeltetési igazgató pedig Kővári Balázs, aki a Yettel Magyarországtól érkezett.

Gaszman GyörgyGaszmann György felel a CETIN Hungary digitalizációs stratégiájának kidolgozásáért és megvalósításáért, főként az innovatív és adatvezérelt technológiák bevezetésére és az ezekből eredő folyamat-optimalizálási lehetőségekre. Ezeken túl technológiai szinten támogatja a szolgáltató termékfejlesztési és pre-sales tevékenységét.

Az új digitalizációs igazgató 1999-ben átviteltechnikai mérnökként csatlakozott a Pannon GSM-hez. Később IP hálózattervező mérnökként dolgozott, majd a Telenor vállalatok regionális üzemeltetési cégénél, a Telenor Common Operationnél a technológiai tervezésért felelt. Ezt követően a CETIN Hungary üzemeltetési igazgatója volt, ebből a pozíciójából került a digitalizációs és transzformációs igazgatói posztra.

Az új üzemeltetési igazgató, Kővári Balázs a Yettel Magyarországtól érkezett, feladata lesz a CETIN mintegy 4000 bázisállomásból, adatközpontokból és IT infrastruktúrából álló országos távközlési hálózatának folyamatos, zökkenőmentes működtetése.

Kővári BalázsKővári Balázs 1997-ben csatlakozott a Pannon GSM-hez. A hálózattervezési igazgatóságon töltött rövid kitérőtől eltekintve mindig üzemeltetési területen dolgozott, az elmúlt több mint húsz évben vezetőként, hálózati és informatikai területen egyaránt. A CETIN Hungaryhez csatlakozásáig a Yettel Magyarországnál informatikai területért felelős vezetőként dolgozott, a műszaki projektcsapatot irányította.

A cégről

A CETIN Hungary Zrt. a cseh PPF csoport tagja, Magyarország egyik meghatározó országos mobil rádiós és átviteltechnikai hálózatának tulajdonosa és üzemeltetője mintegy négyezer telephellyel, jelenléti ponttal. A cégben közel 200 szakember dolgozik.