A Galaxy Buds2 Pro okosfülesen néhány héten belül már a halláskárosodottak is jobban élvezhetik a zenehallgatást, vagy a környezeti zajokat, vagy ha kell, utóbbiakat ki is zárhatják.

Nagyothallókra is optimalizált okos fülhallgató

A Samsung eszközén korábban három hangerőfokozattal rendelkező környezeti hang funkció további két fokozattal bővült. A módosított funkcióval az okos fülhallgató felhasználói az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerő a jobb- és baloldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre.

Az Iowai Egyetem hallókészülék és öregedéskutató laboratóriuma és a Samsung Medical Center által végzett vizsgálatok alátámasztották, hogy a továbbfejlesztett Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést az enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél.

A továbbfejlesztett környezeti hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben.