A kibertámadások elleni biztonsági megoldások piacának meghatározó cége új vezérigazgatót és új pénzügyi igazgatót nevezett ki.

Joe Levy SophosJoe Levy lett a cég vezérigazgatója (CEO), aki idén február 15-e óta megbízott vezérigazgatóként látta el a társaság vezetését. Az új CEO pedig Jim Dildine-t nevezte ki új pénzügyi igazgatónak (CFO) és a felsővezetői csapat tagjának.

Az első számú irányító, Joe Levy közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezik az innováció és kiberbiztonsági termékfejlesztések, szolgáltatások és a vállalatirányítás területén.

A Sophosnál eddig eltöltött kilenc év alatt fontos szerepet játszott a Sophos átalakulásában, a kizárólag terméket gyártó cégből a mai globális kiberbiztonsági nagyvállalattá.

Az átalakulás része lett az incidensreagáló csapat és a felügyelt biztonsági műveleti szolgáltatások bevezetése, amelyek több mint 21 ezer szervezetet védenek világszerte.

Joe Levy hozta létre a Sophos X-Ops operatív fenyegetés-információs egységet is, amely több mint 500, osztályokon átnyúló kiberbiztonsági operátort és fenyegetésinformációs szakértőt egyesít.

Az új vezér nagy tapasztalattal rendelkezik az értékesítési csatornákkal való munkában, beleértve a menedzselt biztonsági szolgáltatókat (MSP-ket) is. Karrierjét az 1990-es évek közepén kezdte kiberbiztonsági szakemberként egy hozzáadott értéket kínáló viszonteladónál.

Jim Dildine SophosJim Dildine az Imperva kiberbiztonsági szoftver- és szolgáltató cégtől csatlakozott a Sophoshoz, ahol több, mint négy évig volt pénzügyi igazgató. Tagja volt annak a vezetői csapatnak is, amely egy céges átalakulást vitt véghez, ennek eredménye lett 2023-ban egy 3,7 milliárd dolláros sikeres üzlet a Thalesszel.

Az Imperva előtt Dildine a Symantec 2,5 milliárd dolláros vállalati biztonsági üzletágának pénzügyi igazgatója volt három évig. A Symantecnél segítette az üzleti átalakulást, valamint az egyesüléseket és felvásárlásokat.

Még korábban, közel kilenc évig a Blue Coat Systems biztonsági szoftvercégnél töltött be fontos pénzügyi vezetői pozíciókat. Dildine több, a biztonságra fókuszáló vállalat felvásárlásában és integrációjában is részt vett a működése alatt, amelyek értéke több mint 750 millió dollár volt.