Szeptember elsejétől Wagner Tibor felügyeli a XIAOMI Technology magyar, cseh és szlovák piacát, country manageri pozícióban. Elsődleges feladata a feltörekvő kínai okostelefon márka értékesítésének a felfuttatása a helyi mobilszolgáltatókkal való szorosabb kapcsolat kiépítése révén.

Wagner Tibor XiaomiWagner Tibort komoly múlt fűzi a távközléshez, azon belül is a mobiltelefon-piachoz. A mérnöki és üzleti diplomával egyaránt rendelkező menedzser dolgozott a Panasonic-nál, a Sony-nál, az Ericssonnál, illetve az utóbbi kettő társaság jó pár évig közös mobiltelefon-gyártó cégénél a Sony Ericssonnál.

A japán-svéd vegyesvállalat a kor egyik meghatározó gyártója volt. A társaságnál Wagner Tibor 2008-2009 között a cég londoni székhelyű globális ügyfélszervezetén belül a Hutchison Whampoa cégért felelős alelnök volt.

Később 2009-2011 között a Sony Ericsson olaszországi leányvállalatát igazgatta. A következő pozíció ugyancsak a Sony Ericssonon belül egy újabb fontos ügyféligazgatói posztot jelentett, ezúttal a Deutsche Telekommal való üzletekért felelt alelnöki pozícióban.

Mostani váltását megelőzően 2012 és 2019 között a Sony Mobile Communications-nél építette tovább a karrierjét. Előbb 2012-2016 között a cég közép-európai piacait irányította, majd 2016-2019 között a Közép- és Délkelet Európáért felelős igazgatói posztot töltötte be.