Az Invitechtől érkezik a Telenor Magyarországhoz nagyvállalati értékesítési vezetőként, illetve szenior tanácsadóként Bőthe Csaba. A menedzser több mint 25 év vezetői-és széles körű menedzsment tapasztalattal rendelkezik a távközlés és az infokommunikáció területén.

Böthe Csaba TelenorBőthe Csaba a szakmai karrierjét 1994-ben árazási és tervezési menedzserként kezdte a Westelnél, ahol később üzletfejlesztésért felelős marketingigazgató-helyettesként, majd 1998-tól értékesítési igazgatóként dolgozott.

A Westelt követően 2001 és 2004 között Macedóniában dolgozott, mint a Mobimak vezérigazgató-helyettese. Feladata az önálló mobilszolgáltató cég felépítése, az értékesítés, a marketing, az ügyfélszolgálati, a műszaki és IT tevékenység beindítása volt. Visszatérve Magyarországra 2004-től a T-Mobile nagyvállalati értékesítési- és termékfejlesztési igazgatója lett.

A T-Mobile Magyar Telekommal történt egyesülését követően 2008-tól a Telekom kis-és középvállalati üzletágának igazgatójaként a KKV szegmens számára bevezetett konvergens (vezetékes, mobil, szélessávú, valamint IT) termékek és szolgáltatások értékesítéséért, valamint back-office, illetve ügyfélszolgálati támogatásáért felelt.

A távközlésről az informatikára 2012-ben nyergelt át. A T-Systems International nearshore outsourcing szolgáltatásokat nyújtó magyar leányvállalata, az IT Services Hungary (ITSH) élére került vezérigazgatóként; 2015-ig vezette az ICT céget. Ezzel párhuzamosan a román és a bolgár T-Systems vezérigazgatójaként is dolgozott.

Egy évvel később, 2016-ban a Liberty Global/UPC vállalathoz igazolt, ahol közép-kelet-európai B2B vezetőként az új régiós B2B működési modell kidolgozása köthető a nevéhez.

Bőthe Csaba a Telenorhoz az Invitech-től érkezett, ahol marketing-és üzleti támogatások igazgatóként számos terület (termékfejlesztés, árazás, marketing kommunikáció, ügyfélszolgálat, belső IT, valamint üzleti intelligencia) irányításáért felelt.

Karrierjét a Telenornál nagyvállalati értékesítési vezetőként folytatja, a cég nagyvállalati ügyfélkiszolgálását és ügyfélszerzési tevékenységét fogja segíteni, emellett szenior tanácsadóként speciális projektben is támogatja a mobilszolgáltatót.