Biber Attila, az Oriana Hungary újonnan kinevezett operatív igazgatója. A szakember ezt megelőzően a Microsoftnál, az LLP Hungary-nél és az Oracle-nél irányította a közép- és nagyvállalatok informatikai rendszereinek bevezetését.

Biber AttilaBiber Attila több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az integrált vállalatirányítási(ERP), ügyfélkapcsolati(CRM) és üzleti intelligencia rendszerek (BI) piacán. Dolgozott tanácsadóként, projektmenedzserként, termékmarketingesként, értékesítési és ügyvezetőként. Munkatapasztalatait a felsorolt cégek mellett még az Accenture-nél, az Albacompnál, valamint az államigazgatáson belül a Magyar Államkincstárnál gyarapította.

A szakember jelenlegi pozíciójában fő feladatának a low code motoron alapuló üzleti megoldások hazai elterjesztését tekinti. A low code egy olyan szoftverfejlesztési mód, ami gyorsabb és megbízhatóbb fejlesztést tesz lehetővé azáltal, hogy eszközkészletével könnyebben építhetők fel az alkalmazások. Ezek a fejlesztési platformok csökkentik a hagyományos kézi kódolás mennyiségét, lehetővé téve az üzleti alkalmazások gyorsabb szállítását, és alkalmazásukkal csökkenthető a fejlesztés, a képzés és a telepítés kezdeti költsége.