Székely Tamás, az IT-szektorban szerzett több mint 20 év hazai és nemzetközi tapasztalattal a birtokában csatlakozik a Kasperskyhez, a kiberbiztonsági cég új hazai vezetőjeként.

Székely TamásLegfőbb feladatai közé tartozik a vállalati stratégiák végrehajtása, az üzleti fejlesztések felügyelete, a Kaspersky helyi disztribútor- és partnerhálózatának irányítása, továbbá az erős ügyfélkapcsolatok kiépítése.

Az új magyarországi igazgató az informatikai szektorban mind az értékesítési, mind az üzleti területen jelentős tapasztalatokat szerzett, beleértve a legnagyobb multinacionális szoftvercégek nemzetközi és magyarországi üzletvitelét és működtetését. Dolgozott egyebek mellett a Microsoftnál és a Fortinetnél, és vezette a Kürt Akadémiát is.

„Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Kaspersky magyarországi jövőjének az alakításában. A Kaspersky iparágvezető technológián alapuló portfóliója megoldást nyújt a folyamatosan növekvő fenyegetésekkel szemben, mind az egyéni felhasználók, mind a vállalkozások számára” – emeli ki Székely Tamás.

A Kaspersky egy 1997-ben alapított globális kiberbiztonsági vállalat. A cég innovatív biztonsági megoldások és szolgáltatások fejlesztésével foglalkozik. Biztonsági portfóliójába végpont védelmi és számos speciális biztonsági megoldás és szolgáltatás tartozik. A Kaspersky technológiáit 270 ezer vállalati ügyfél használja.