Számos új csúcskategóriás termék szerepel a kínai gyártó európai piacra is szánt készülékei között: két új okostelefon, egy hiperkönnyű notebook, okosórák és a a legújabb vezeték nélküli fülhallgató. Az európai premiert május elején, Münchenbe tervezi a márka.

Új csúcskategóriás készülékek a Huawei-nél

Idén tavasszal két új zászlóshajó termékkel bővül az okostelefonos portfólió. Egyike a mobilfotózási technológiákkal felvértezett készülék, a HUAWEI P60 Pro, gyenge fényviszonyok között, akár nagyobb távolságból is rendkívül részletes képek készíthetők. Hamarosan érkezik az új hajtogatható kijelzővel rendelkező, a gyártó által ultrakönnyűnek minősített HUAWEI Mate X3, amely ugyancsak több innovatív technológiai megoldást és funkciót kínál a felhasználóknak.

Az okostelefonokkal együtt lép a piacra a gyártó luxushatást keltő okosórája, a HUAWEI WATCH Ultimate. A zászlóshajós modell mellett a cég portfóliójában várhatóan egy új, eSIM-kompatibilis okosóra is megjelenik még az idén.

A márka bemutatta a legújabb generációs, ultravékony HUAWEI MateBook X Pro-t is, amely rendkívül könnyű, így kényelmesen hordozható notebook. A viselhető okos eszközök kínálata az új HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgatóval is bővül.

Az új termékek közül Európában elsőként, április 3-tól a HUAWEI WATCH Ultimate lesz kapható, majd ezt követi a HUAWEI FreeBuds 5. Az új HUAWEI P60 Pro és HUAWEI Mate X3 okostelefonok, valamint a HUAWEI MateBook X Pro notebook európai piaci indulásáról a gyártó a május eleji bemutatón ad információt.