Vári Attila személyében új magyar partnert választott a németországi központú Horváth & Partners nemzetközi vezetési tanácsadó cég.

Vári Attila Horváth & PartnersÚjabb magyar partnerrel bővült a stuttgarti központú cég, amely az üzleti intelligencia, a big data, és a üzleti elemzések területén végez menedzsment tanácsadást. A most beválasztott Vári Attila a csoport magyar tagjánál, az IFUA Horváth & Partnersnél az Ipari és fogyasztási javak, valamint a járműipari kompetencia központot vezeti.

Az új partner 1999-ben lépett be az IFUA Horváth & Partnershez, közvetlenül a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Budapesti Corvinus Egyetem) elvégzése után. Kiemelt szakmai témái: a stratégiaalkotás, a működésátvilágítás, a hatékonyságjavítás, a controlling rendszerek bevezetése, a logisztikai rendszerek optimalizálása, a termékfejlesztés- és az innováció.

Az áprilistól kezdődő új üzleti évet a mostani választás után 6 új partnerrel indítja a németországi központú nemzetközi vezetési tanácsadó cég. A legfelső vezetői körbe így már összesen 51-en tartoznak, közülük 8-an a magyar tagvállalattól kerültek be.

Az 1981-ben Stuttgartban alapított Horváth & Partners budapesti irodája, az IFUA Horváth & Partners 1989-ben alakult meg, s azóta Magyarország egyik legnagyobb vezetési tanácsadó cégévé vált. Business Intelligence, Big Data, Advanced Analytics területeken végez szakértő és hagyományos menedzsment tanácsadást. Támogatja az üzleti modell kialakítását és működtetését.

A nemzetközi tanácsadó cég Németországban 6, Szaúd-Arábiában 2, Magyarországon, Ausztriában, Svájcban, Romániában és az Egyesült Arab Emírségekben 1-1 irodával működik, s több mint 900 magasan képzett munkatársat foglalkoztat. Tagja a Cordence Worldwide tanácsadói hálózatnak, ennek révén elérhetősége további 40 irodával bővül világszerte.